Roskakorit, tuhkakupit ja lajitteluastiat

Laajasta kierrätystuotteiden valikoimastamme löydät roskakorit, lajitteluastiat ja tuhkakupit sisä- ja ulkotilojen siisteyden ylläpitämiseen sekä lajittelun tehostamiseen. Ideaaleja käytettäväksi esimeriksi puistoissa, koulujen ja päiväkotien piha-alueilla, ostoskeskuksissa tai sairaaloissa. 

Image

Finncont® SITI -roskakorit ja -tuhkakupit

Finncont® SITI -roskakorissa on sivusta saranoitu, lukittava etuosa, joka avataan kolmioavaimella. Sisällä oleva teräksinen sisäastia on helppo tyhjentää.

Kaikki Finncont® SITI -roskakorimallit voidaan varustaa myös tuhkakupilla.

Katso lisävarusteet verkkokaupasta.

Image

PAXA-lajitteluastia

Toisiinsa magneetilla yhdistettävät roska-astiat julkisiin tiloihin kuten toimistoihin, kauppa- ja messukeskuksiin, sairaaloihin, hotelleihin, päiväkoteihin ja kouluihin.

Image

Finncont® ALDA-lajitteluastia

Sisätilojen kätevä kierrätysjärjestelmä. Modulaarinen, monikäyttöinen ja tilaa säästävä. Monikäyttöiset, toisiinsa yhdistettävät roska-astiat julkisiin tiloihin, kuten toimistoihin, kauppa- ja messukeskuksiin, sairaaloihin, hotelleihin, päiväkoteihin ja kouluihin. Tuotteessa säkkipanta, johon saa roskasäkin kiinni. Ergonominen tuote, joka helpottaa siistijän työtä.

Image

OTTO-roskakorit

OTTO-roskakorit ovat ajattomia ja pitkäikäisiä malleja muotoilunsa ja korkealuokkaisten materiaaliensa ansiosta. OTTO-roskakorien valmistusmateriaaleina ovat kuumasinkitty teräs ja polyeteenimuovi. Roskakorit ovat lukittavia ja ne tyhjennetään pohjan kautta. Kiinnitysvarusteet valitaan tuotteen ja asiakkaan tarpeen mukaan.

Image

Tuhkakupit

Laaja valikoima käytännöllisiä, laadukkaita ja tyylikkäitä tuhkakuppeja ja -astioita esim. puistoihin ja kiinteistöihin.

Image

MARKET-roska-astia

MARKET-roska-astia sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön. Soveltuu esimerkiksi liikekeskuksiin, huoltoasemille, kiinteistöjen sisäänkäyntien yhteyteen, kulkuväylille, puistoihin jne.

Image

Koirapuistoroskakorit

REKKU-roskakori on tarkoitettu erityisesti koirien jätöksille. Roskakorin vedettävä luukku on ruostumatonta terästä. Jätökset laitetaan luukun takana olevaan lokeroon, josta ne putoavat sisäastiaan luukun sulkeutuessa. Jätökset ovat siististi piilossa luukun takana ja luukku vähentää myös hajuhaittoja. 

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Virrat: 03 485 411 / Lahti: 03 872 020
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@finncont.com

Image

Jyrki Hännikäinen
Tuotepäällikkö, myynti
+358 50 354 2698

Image

Sami Sipari
Aluepäällikkö, puisto- ja kiinteistövarusteet, Itä-Suomi
+358 40 765 1220

Image

Julietta Holmström
Myyntisihteeri
+358 40 167 9441

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä