Image

IBC

Finncontin korkealuokkaiset kiertotalouden IBC ratkaisut nesteiden ja jauheiden käsittelyyn vuosikymmenien kokemuksella ruostumattomasta teräksestä. Kuljetukseen tarkoitetut IBC pakkaukset ovat UN hyväksyttyjä käyttötarkoituksen mukaisesti, varastointi- ja prosessisäiliöt suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Säiliöiden tilavuudet ovat 300-3000 litran välillä, mutta asiakastarpeiden mukaan tarvittaessa jopa 15 000 litraan asti. Valikoimissamme on myös lämmitettäviä, jäähdytettäviä ja eristettyjä IBC säiliöitä, sekä sekoittimia ja muita oheislaitteita. IBC kontit ovat varusteltavissa sekä kaupallisesti saatavilla olevilla että erikoisvalmisteisilla komponenteilla.

Olemme asiantuntijoita IBC säiliöihin liittyvissä kysymyksissä olipa sitten kyse valmistustekniikasta, viranomaismääräyksistä (UN, ATEX, CE) tai elintarvike kelpoisuudesta (FDA, GMP). Finncont Design Studion® suunnittelijat työskentelevät jatkuvasti uusien asiakasprojektien parissa ja kehittävät uutta teknologiaa IBC säiliöihin, kuten eFinncont älyratkaisut IBC pakkausten seurantaan ja hallintaan.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja IBC säiliöitä käytetään useissa vaativissa käyttökohteissa kemia- ja elintarviketeollisuudessa. Käyttökohteita voivat olla mm. liuotinpohjaisten maalien ja vaarallisten kemikaalien kuljetus. Alkoholi- ja virvoitusjuomien valmistus kuin myös suklaan sulattaminen tai käsittely. IBC säiliötä käytetään myös niin kosmetiikan- ja lääkkeiden valmistuksessa sekä myös monien muiden nesteiden ja pulvereiden käsittelytarpeissa.

Finncont on SIA:n jäsen

Image
Image

Flexmelter

Huipputason aktiivikontti sulatukseen, sekoittamiseen ja varastointiin. Flexmelter mahdollistaa joustavan tuotannon pienillä tai erikoiserillä ilman huolta laadun tai hygienian kärsimisestä. Optimoidun sekoitusteknologian ja hellän vesilämmityksen ansiosta Flexmelter käsittelee helposti esimerkiksi kiinteää tai sulaa suklaata. Yksikköä ohjataan kosketusnäytön avulla.

Image

Finncont® SC - Prosessi- ja varastosäiliö

Finncont® SC prosessi- ja varastosäiliöt on tarkoitettu kemikaalien ja nestemäisten elintarvikkeiden varastointiin ja annosteluun. Säiliöt mitoitetaan ja varustellaan asiakkaan tilan ja prosessin mukaan.

Image

PCPE-prosessikontti

IBC-pakkaus integroidulla valuma-altaalla. PCPE-prosessikontti on tarkoitettu kemikaalien turvalliseen varastointiin ja annosteluun. Prosessikontin täyttö on mahdollista kontin päälle sijoitettavasta IBC-kuljetuskontista tai suoraan tankkiautosta. Valuma-allas 110 %.

Finncont® Nesteensyöttöjärjestelmä

Kemikaalien turvalliseen varastointiin ja annosteluun. Hyödynnä päällekkäin pinoamismahdollisuus ja maksimoi tilan käyttö tehtaassa. Tilavuudeltaan optimaaliset valuma-altaat takaavat hallitun vuodonhallinnan häiriötilanteessa. Prosessi- ja annostelupumpun asennus järjestelmän rakenteisiin.

Image

PF-kestomuovikontti, 800-1000 l

Finncont® PF-kestomuovikontit ovat luotettavia ja varmatoimisia suomalaisia laatutuotteita. PF-säiliöt on kehitetty kemikaalien turvalliseen kuljetukseen ja varastointiin. Ne soveltuvat hapoille, emäksille, syövyttäville nesteille ja elintarvikkeille. Varastointikäytössä yläpinnan 2” yhteeseen voidaan asentaa avautuvalapainen konttisekoitin.

Image

CF-, MC- ja CS-nestekontti

CF ja MC- nestekontit palvelevat hyvin mikäli räätälöintitarpeesi on minimaalinen. CS-nestekontti on räätälöitävissä tarpeidesi mukaisesti. Kaikki ovat UN-tyyppihyväksyttyjä IBC-pakkauksia kemianteollisuudelle.

Image

Finncont® FF -elintarvikekontti, 500-1200 l

Elintarviketeollisuudelle suunniteltu säiliö on hygieeninen ja helposti puhdistettava. Mahdollistaa raaka-aineiden tehokkaan prosessoinnin. Ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä valmistettu FF-elintarvikekontti on mahdollista räätälöidä juuri asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, esimerkiksi materiaalin ja varusteiden osalta.

Image

Finncont® Siilokontit

  • Pulvereille ja kuiville sekä rakeisille materiaaleille elintarvike- ja kemianteollisuuteen
  • Räätälöitävissä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti sopivaksi asiakkaan prosessiin
  • Materiaalivaihtoehdot ruostumaton teräs tai haponkestävä teräs
  • 500-3000 L
  • Helppo puhdistaa ja tyhjentää
Image

Kevytkontti

Kevytkontti on UN tyyppihyväksytty 31HA1-tyyppinen IBC-pakkaus. Tuotteella on myös FDA hyväksyntä elintarviketeollisuuden käyttöön. Lisäksi tuotetta voidaan käyttää teollisuuskemikaalien kuljetukseen ja varastointiin.

Image

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Vaihde: 03 872 020
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@finncont.com

Image

Timo Raiskinmäki
Business Director, Industry
+358 44 751 1001

Image

Marko Pekkala
Myyntipäällikkö, Teollisuus
+358 40 654 2534

Image

Hanna Pollari
Senior Sales Coordinator
+358 40 773 1944

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

IBC-aiheisia artikkeleitamme