finncont-biojatteiden-kerays.jpg

Uudistuvan jätelain myötä biojätteen keräys laajenee nykyisestä myös taloyhtiöihin, joissa on vähintään viisi asuntoa. Valikoimastamme löydät erikokoiset ja testatusti turvalliset keräysvälineet biojätteelle sekä kotitalouksiin, että ammattikeittiöihin. 

finncont-pakkausten-ja-sekajatteen-kerays.jpg

Pakkausten ja sekajätteen laittelu on helppoa, kun on käytössä oikeanlaiset keräysvälineet. Kartonki-, lasi-, metalli- ja muovipakkausten sekä sekajätteen kierrätys onnistuu vaivattomasti esimeriksi Weber tai Finncont® lokeroastioilla.

finncont-monilokerokerays.jpg

Quattro Select on PWS: n innovatiivinen jätejärjestelmä, joka mahdollistaa kotitalouksissa helpon lajittelun, vaikka sinulla olisi vain yksi tai kaksi astiaa. Quattro Select on kustannustehokas sekä asiakkaalle että tilaajalle.

finncont-wakka-nostettavuus-v2.jpg

Nostoperusteinen tyhjennys mahdollistaa kierrätysvälineiden sijoittamisen paikkoihin, joihin niitä ei välttämättä muuten voisi sijoittaa, jos tyhjennys on etu- tai takalastaajalla. Nostoperusteinen tyhjennys onnistuu, vaikka tyhjennysauton ja kierrätysvälineiden välissä on esimerkiksi aita tai kukkaistutuksia.

Finncont® kierrätysjärjestelmät tyhjennetään nostoperusteisesti. Säiliöt ovat oman suunnitteluosastomme, Finncont® Design Studion, innovoimia ja siten täysin suomalaisia tuotteita. Kierrätysjärjestelmämme ovat malliesimerkki kiertotaloustuotteesta, sillä säiliöt ovat itsessään täysin kierrätettäviä.

finncont-astiasuoja-nosto.jpg

Teräksestä valmistettu astiasuoja jäteastioille tekee kiinteistön jätepisteestä siistin ja viimeistellyn kokonaisuuden. Astiasuoja asennetaan maanpinnalle, eikä se vaadi erillisiä maatöitä. Astiasuojan sisälle mahtuu 1-2 jäteastiaa niiden koosta riippuen.

finncont-ongelmajatteiden-kerays-02.jpg

Myös ongelmajätteen keräys on helppoa, kun on käytössä oikeanalaiset keräysvälineet. Valikoimastamme löydät erikokoiset ja testatusti turvalliset keräysvälineet esimerkiksi vaarallisten aineiden keräykseen ja kuljetukseen tai käytettyjen nesteakkujen materiaalien käsittelyyn.

Suomen kattavin valikoima jäteastioita

Markkinoiden laajin valikoima jäteasioita varmistaa helpon ja toimivan jätehuollon kaikissa kiinteistöissä. Eri kokoiset ja muotoiset astiat mahdollistavat kaikkien jätelajien keräyksen laadukkaasti tyhjennystavasta riippumatta.

Image

Kestävyys

PWS käyttää pitkäaikaista Pohjoismaista kokemustaan suunnittelussa ja valmistuksessa. PWS:n käyttämä HDPE-muovi on testattu kestämään -40 - +80 ℃ lämpötiloja. Lisäksi astiat täyttävät paitsi yleisen EN840-standardin, myös huomattavasti vaativamman RAL GZ 951/1-standardin.

Image

Uudelleen käytettävyys ja korjaaminen

Astioiden suunnittelussa on huomioitu huolto ja osien vaihdettavuus. Kansitappien tai pyörien vaihto onnistuu yksinkertaisesti tasapäisellä ruuvimeisselillä ilman porausta tai osien rikkomista. Pyörät ja kansitapit voidaan kiinnittää paikoilleen painamalla.

Image

Päivittäminen

PWS:n jäteastioiden suunnittelussa on ennakoitu tulevaisuuden muutokset, ja niiden monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat käyttötarkoituksen muuttamisen jopa nelilokeroastiaksi asti ilman koko astian vaihtamista.

Image

Kierrätettävyys

PWS:n jäteastiat ovat 100% kierrätettäviä. HDPE voidaan kierrättää jopa 10 kertaa ilman, että materiaalin laatu ja siten uuden astian kestävyys kärsii.

Jäteastioiden alueellinen kiertotalous?

Tulevaisuudessa myös jäteastiat voivat olla osa alueellista kiertotaloutta. 

Image

Ympäristövastuullisuus

Yksinkertaisin ratkaisu kierrätysmateriaalin käytön lisäämiseksi, CO2-päästöjen vähentämiseksi ja astioiden varastonhallinnan helpottamiseksi on käyttää yhtä ainoaa astiaväriä.

Lajiteltava jätejae tunnistetaan värillisten klipsien perusteella sekä lajittelutarrasta.

Image

Asiantuntija-artikkeleitamme aiheesta: