Suomen ensimmäinen teollisten
syväsäiliöiden valmistaja

Tehokas, turvallinen ja tyylikäs – ympäristövastuullinen valinta

Finncont® kierrätysjärjestelmät on suunniteltu käyttäjiä kuunnellen ja valmistettu omalla tehtaallamme Virroilla. Säiliöt ovat oman suunnitteluosastomme Finncont Design Studion® innovoimia ja siten täysin suomalaisia tuotteita. Kierrätysjärjestelmämme ovat malliesimerkki kiertotaloustuotteesta, sillä säiliöt ovat itsessään täysin kierrätettäviä.

finncont-blok2-2024.jpg

Miksi tyytyä vähempään, kun voi valita markkinoiden ylivoimaisimman!

Finncont® Blok2 on moderni kierrätysjärjestelmä. Se koostuu moduuleista ja voidaan siten helposti muunnella sopivaksi jokaiseen käyttökohteeseen. Toisin kuin muissa markkinoilla olevissa kierrätysjärjestelmissä, Blok2 säiliössä yksi moduuli voidaan jakaa jopa kuudelle eri jakeelle, mikä mahdollistaa usean jätelajin keräämisen ennätyksellisen pienessä tilassa.

finncont-luowia-nosto.jpg

Turvallista ja tyylikästä jätteenkeräystä suurelle kapasiteetille!

Finncont® Luowia jätteenkeräysjärjestelmä on tyylikkäin ja turvallisin valinta, kun tarvitset jätteenkeräysjärjestelmän suurella kapasiteetillä. Pyöreitä Luowia-säiliöitä löytyy sekä maanpäälle että maan alle asennettavia malleja kaikkiin tarpeisiin soveltuvaksi. 

finncont-astiasuoja-nosto.jpg

Teräksestä valmistettu astiasuoja jäteastioille tekee kiinteistön jätepisteestä siistin ja viimeistellyn kokonaisuuden. Astiasuoja asennetaan maanpinnalle, eikä se vaadi erillisiä maatöitä. Astiasuojan sisälle mahtuu 1-2 jäteastiaa niiden koosta riippuen. Astiasuojaa on saatavilla myös palosuojattuna. Suositeltu turvaetäisyys palosuojatulle tuotteelle 2 m ja normaalille tuotteelle 3 m. Pelastusviranomainen voi harkinnallaan hyväksyä jäteastioiden sijoittamisen rakennuksen seinustalle.

finncont-wakka-nosto.jpg

Tyylikästä designia ja erinomaista tyhjentyvyyttä!

Finncont® Wakka on pohjasta tyhjennettävä 3m³ jätteenkeräysjärjestelmä. Säiliöiden alaspäin levenevä muoto ja 90° kulmaan avautuvat luukut mahdollistavat erinomaisen tyhjentävyyden. Wakka-säiliöt ovat helposti siirrettävissä paikasta toiseen muuttuvan tarpeen mukaisesti ja ne asettuvat esteettisesti hyvin riviin. Käyttökokemusta parantaa mahdollisuus molemminpuoliseen täyttöluukkuun sekä täyttöluukun optimaalinen korkeus.

finncont-nostosailiot-nostokuva.jpg

Kovamuoviset nostosäiliöt on suunniteltu kestävään jätteenkeräykseen! Nostosäiliöt asennetaan Finncont® Luowia jätteenkeräysjärjestelmien sisään nostosäkin tilalle ja ne soveltuvat kaikenlaisen jätteen turvalliseen keräykseen. Nostosäiliötä on saatavana 500 – 4000- litraisena.

Pienimmät nostosäiliöt, 500-800 – litraiset, soveltuvat erityisesti biojätteen keräämiseen. Niiden maksiminostokyky (SWL) on markkinoiden vahvin 720 kg ja kapselin rakenne estää säiliön pullistumisen edesauttaen näin jätteen tyhjentymistä myös talviaikaan.

Nostosäiliöt soveltuvat myös muiden valmistajien säiliöihin.

finncont-kierratys-huolto-nostokuva.jpg

Ympäristövastuullisten kierrätysjärjestelmien lisäksi käytössäsi on huolto- ja varaosapalvelumme.

Laadukkaiden tuotteidemme elinkaari ja käyttäjäystävällisyys pitenevät entisestään käyttämällä huolto-ja varaosapalveluitamme. Palvelumme sisältää esimerkiksi jätepisteiden pesut ja säiliöiden kuntokartoitukset sekä vaadittavat korjaustoimenpiteet.

Huoltopalveluidemme avulla voit lisäksi päivittää jätepisteesi ilmeen tälle vuosituhannelle. Ilmeen uudistamalla uudistat samalla säiliön käyttäjäturvallisuuden korkeiden Finncont® Luowia vaatimusten mukaisiksi. Modernisointisarja käy myös kilpaileviin säiliöihin.

Valikoimastamme löydät lisäksi nostosäkit yleisimpiin markkinoilla oleviin säiliöihin!

Asiantuntija-artikkeleitamme aiheesta