Vihreä DNA

Me Finncontilla haluamme olla mukana toteuttamassa vastuullista ja kestävää taloutta.

Vastuullisuus tarkoittaa meille oman liiketoimintamme ympäristövaikutusten minimointia ja vastuullisuuden toteutumista kaikissa toimissamme. 

Image

Ympäristövaikutusten minimointi

Minimoimme toiminnassamme haitalliset vaikutukset ympäristöön sekä parannamme jatkuvasti ympäristöasioiden hoitoa. Kehitämme tuotantoamme sekä tuotteitamme niin, että minimoimme niiden haittavaikutukset ympäristölle. Energiatehokkuuden parantaminen ja hiilijalanjäljen pienentäminen ovat päätavoitteitamme. Käytämme tuotannossa vihreää energiaa.

Image

Kierrätys Finncontilla

Olemme asiantuntijoita kiertotaloudessa ja opastamme asiakkaitamme esimerkiksi jätehuollon ja kierrätyksen optimaalisessa toteuttamisessa. Elämme niin kuin opastamme ja oma kierrätyksemme on toteutettu edistyksellisesti omilla tuotteillamme sekä tuotannossa, että toimistossa. Lue lisää asiantuntija-artikkeleistamme täältä.

Ohessa esimerkkejä kierrätyksen toteutumisesta toiminnassamme:

Kierrätämme omassa tuotannossamme raaka-aineista jo yli 99 %. Vähensimme myös vuoden 2020 aikana energiajakeen määrää 30%:lla kartongin lajittelun tehostamisella. Meillä on kunnianhimoinen tavoite pienentää omassa toiminnassamme jätteiden määrää joka vuosi vähintäänkin kymmenen prosenttia. 

Image

Kestävät tuotteet

Suunnittelemme ja valmistamme kestäviä sekä ympäristövastuullisia tuotteita ja ratkaisuja, joilla on pitkä elinkaari. Laajan ja osaavan toimittajaverkostomme avulla löydämme jokaiseen tuotesovellukseen toimivat ja laadukkaat raaka-aineet kuin myös komponentit, tietysti laadusta tinkimättä.  Tuotteemme ovat turvallisia ja testattuja, joiden avulla sinulla on mahdollisuus toteuttaa kiertotaloutta edistyksellisesti minimaalisella ympäristökuormituksella.

Raaka-ainevalinnat ja tuotantotavat ovat alusta saakka kehitetty siten, että maailmalle lähtee vastuullisia, testattuja ja hyväksyttyjä tuotteita. Prosessimme kaikki vaiheet ovat suunniteltu ja toteutettu siten, että voimme puhua vihreästä DNA:sta

Tutustu tarkemmin laadukkaisiin kiertotaloustuotteisiimme:

Image

Henkilökunnan hyvinvointi / Finncont Akatemia®

Panostamme sosiaaliseen vastuullisuuteen huolehtimalla henkilöstömme työhyvinvoinnista ja työkyvystä. Me Finncontilla uskomme, että hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa hyvän asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Käytössämme on Finncont Akatemia® koulutusjärjestelmä, jonka kautta organisoimme henkilöstön koulutukset ammatillisen osaamisen kehittämiseksi. Lisäksi koulutamme ja opastamme henkilöstöämme jatkuvasti vastuullisuudesta ja ympäristönsuojelusta varmistaaksemme olevamme jokainen kiertotalouden ammattilainen. 

Image

Ennakointi

Minimoidaksemme mahdollisia ympäristövaikutuksia toiminnassamme olemme panostaneet tuotannossamme ennakoivaan riskien torjuntaan ja toteutamme riskien arviointia säännöllisesti.

Mahdollistaaksemme tuotteidemme ja laitteidemme mahdollisimman pitkän elinkaaren harjoitamme ennakoivaa kunnossapitoa.

Image

Ympäristöstandardi ja viranomaismääräykset

Noudatamme ympäristönsuojeluun liittyviä lakeja, asetuksia ja viranomaismääräyksiä.

Meillä on ISO 9001 sekä 14001, joka on tunnustetuin kansainvälinen ympäristöjärjestelmien standardi ja toimimme ympäristölupamme vaatimusten mukaisesti

  1. Kestävät tuotteet
  2. Ympäristövaikutusten minimointi 
  3. Kierrätys Finncontilla
  4. Ennakointi
  5. Henkilöstön hyvinvointi
  6. Ympäristöstandardi ja lait